Google ADS

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

O nama

 

Katalog Borilackevestine.rs stvoren je u julu 2013. godine, sa ciljem da na jednom mestu okupi sve nas kojima su Borilačke Veštine sastavni deo života, kako škole tako i biznise vezane za Borilačke Veštine.

 

Ideja za nastanak kataloga koji na jednom mestu okuplja sve informacije vezane za Borilačke Veštine rodila se još 2009. godine od strane mog supruga (Stergios Stergiou) i mene (Ivane Cvetković Stergiou), kao odgovor na potrebe, pitanja i podsticaje naših mnogobrojnih prijatelja i saradnika, vlasnika škola Borilačkih Veština, poslovanja vezanih za Borilačke Veštine, ali i njihovih korisnika. 

 

Uz pomoć prijatelja prikupili smo neophodne informacije i našli najbolju moguću formulu za jednostavno pronalaženje traženih podataka, a sve u cilju kreiranja jedne korisne alatke kako za Korisnike, tako i sve škole/poslovanja koje žele da se oglase u katalogu borilackevestine.rs, kao i u cilju promocije Borilačkih Veština uopšte.

 

Posle višemesečnog istraživanja i rada, ideja je postala stvarnost - postavili smo prvi katalog Borilačkih Veština u Grčkoj, koji je za cilj imao da pruži informacije svojim Korisnicima o vrsti Borilačke Veštine koja ih interesuje, kao i gde mogu da nađu školu koja će im pružiti adekvatnu obuku u toj oblasti, kao i za svu neophodnu opremu koja će im omogućiti da se uspešno posvete svetu Borilačkih Veština.

 

S druge strane, školama Borilačkih Veština i poslovanjima vezanim za Borilačke Veštine obezbeđuje Saradnika koji će im pružiti mnogo alatki putem kojih će na najbolji način promovisati svoj rad i proizvode.

 

Uspeh koji je ovaj katalog ostvario, približavajući svakog meseca svet Borilačkih Veština hiljadama Korisnika, pokrenuo je i ideju o stvaranju sličnog kataloga i na prostorima moje otadžbine - Srbije.

 

Sigurni smo da će katalog borilackevestine.rs postati omiljeni način pretrage, prezentacije i upoznavanja sa magičnim svetom Borilačkih Veština, te da će imati isti uspeh kao i u Grčkoj.

 

Kako funkcioniše

 

Jednostavno – Brzo –  Efikasno !

 

Šta pružamo Korisnicima sajta?

 

Forma kataloga je jednostavna i sadrži brojne alatke za pretragu koje Korisniku omogućavaju da lako pronađe upravo one informacije koje traži.

 

Na stranicama prezentacija škola i poslovanja nalaze se informacije o vrstama Borilačkih Veština, biografijama instruktora, raznim događajima,  kao i video-snimci takmičenja ili video prezentacije škola, fotografije i drugi promo materijali. Pored toga, na istim stranicama dostupni su vaučeri aktivnih popust-ponuda, kao i sve kontakt informacije ili detalji koji mogu pomoći da se zainteresovani Korisnici izbliza upoznaju sa Vašom školom ili Vašim prostorom, ili da prezentaciju podele sa prijateljima putem Facebook–a i drugih društvenih mreža.

 

Šta nudi školama/biznisima?

 

Školama i našim drugim oglašavačima nudimo dinamičnu stranicu u okviru kataloga - najekonomičniju u odnosu Cena-Rezultat (best buy).

Upravljanje Vašom stranicom je izuzetno jednostavno: u svakom trenutku možete izmeniti sadržaj Vaše prezentacije, fotografije, kontakt informacije, tekstove, dokumente i ostale podatke, a možete i postaviti novi program časova ili dokumente sa informacijama za učestvovanje na takmičenjima, kao i da izmenite Vašu ponudu u zavisnosti od Vaših trenutnih potreba, te da izbrišete ili dodate vesti ili video bez ikakvih dodatnih troškova, ili da pregledate analitičku statistiku posećenosti Vaše prezentacije.

I sve to uz jednostavan pristup vašem nalogu.

 

U slučaju da naiđete na bilo kakav problem da sami napravite željene izmene, jedino što treba da uradite je da nam pošaljete e-mail sa izmenama koje želite da izvršite i mi ćemo ih izvršiti za Vas u roku od 48h.

 

Nastavićemo da se nadograđujemo, dodajući nove alatke i usluge, kako bismo što uspešnije i vernije predstavili svet Borilačkih Veština, a školama i biznisima vezanim za Borilačke Veštine omogućili što bolju i potpuniju prezentaciju.

a i biznisima vezanim za Ples omogućili što bolju i potpuniju prezentaciju.


Saradnja

Imate školu
ili pružate usluge vezane
za borilačke veštine
i želeli bi da se reklamirate
na našim stranicama

register button

i postanite deo
našeg tima

Facebook

Popular Listings
 • Aikido Savez Beograda
  Vjekoslava Kovača 11
  Zvezdara, Beograd, Srbija
  11160
  Beograd

  Aikido Savez Beograda nalazi se u ulici Vjekoslava
  (8552 views since 04-08-2013 05:14AM)
 • Kick Box Club Krstaš
  Vojvode Šupljikca 31
  Zvezdara, Beograd, Srbija
  11000
  Beograd

  Kick Box Club Krstaš nalazi se u ulici Vojvode
  (5232 views since 05-08-2013 07:32PM)
 • Tactical Krav Maga
  Ćirila i Metodija 8
  Zvezdara, Beograd, Srbija
  11000
  Beograd

  Tactical Krav Maga Beograd nalazi se u ulici
  (4511 views since 07-08-2013 06:33PM)
 • Bokserski Klub Dorćol
  Tadeuša Košćuška 63
  Dorćol, Stari Grad, Beograd, Srbija
  11158
  Beograd

  Bokserski Klub Dorćol nalazi se u ulici Tadeuša
  (3845 views since 15-01-2014 02:49PM)
 • Wing Chun Kung Fu klub Beograd Dragon
  Bore Vukmirovića 14a
  Palilula, Beograd, Srbija
  11060
  Beograd

  Wing Chun Kung Fu klub Beograd Dragon nalazi se u
  (3843 views since 06-08-2013 08:57PM)

Reklama

Reklama

Login