Google ADS

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Nindža Ratnici Srbija

Nindža Ratnici Srbija

 • 0 Stars.

 

 

PRIDRUŽITE SE NAJVEŠTIJIM LJUDIMA NA SVETU!


POSTANITE PRVI SRPSKI NINDŽA RATNIK!
Klub "Nindža ratnici" vas poziva da isprobate svoje veštine i završite u jednom od najgledanijih šou programa na svetu.

Stanite rame uz rame sa Makotom Naganom, Katsumi Jamadom, braćom Koshugi i drugim učesnicima koji već godinama pokušavaju da savladaju vrh Midorijame.


Put do Midorijame je sledeći:


Klub "Nindža ratnici" počinje sa radom u septembru, svake srede i petka od 20.30 do 22 sata u Petoj beogradskoj gimnaziji na Tašmajdanu, gde će biti održavani treninzi za pripremu budućih nindža ratnika.


Forma treninga sastoji se od vežbi na poligonu po elementima.


Krajem svakog meseca, vršiće se provera sposobnosti na čitavom poligonu, po ugledu na jedan od nivoa na Midorijami. Poligon će moći da isprobaju i oni koji nisu članovi kluba.


Jednom godišnje, klub "Nindža ratnici" organizovaće kvalifikacije, na kojima će se birati najbolji i najsposobniji. Pobednik kvalifikacija dobiće priliku da otputuje u Japan i da se u originalnom šou programu oproba na preprekama, da predstavlja zemlju u takmičenju i da se nadmeće sa zvezdama jednog od najvećih šou programa ove dalekoistočne zemlje.Sve što je potrebno jeste da popunite formular za članstvo u našem klubu i trenirate sa nama.NAPOMENA:

Svi članovi i učesnici obavezni su da potpišu da se okušavaju na preprekama na sopstvenu odgovornost. Zato klub "Nindža ratnici" traži sposobne, snažne i istrajne takmičare, ljude sportskog duha, koji su spremni ozbiljno da treniraju sa ciljem osvajanja jednog od najnedostižnijih vrhova sveta.POSTANITE NINDŽA NA VREME...


Klub "Nindža ratnici" organizuje pripreme i za mališane.

Pozivamo roditelje svih mališana od 4 do 14 godina, koji bi voleli da njihovo dete blagovremeno razvija svoje psiho-fizičke sposobnosti, popune formular na našem sajtu i obezbede im vrhunsku zabavu i opštu sposobnost.


Sve prepreke za mališane su u potpunosti bezbedne i osigurane.


Treninzi za "nindža klds" počinju u oktobru i biće održavani vikendom - subotom i nedeljom od 10 do 11 sati u Petoj beogradskoj gimnaziji.O PROGRAMU SASUKESASUKE (u engleskoj međunarodno prihvaćenoj verziji "Nindža ratnici") jedan je od najpopularnijih takmičarskih televizijskih šou programa u Japanu, koji se snima jednom do dva puta godišnje u studijima Midorijama u Jokohami. Program ima i dve verzije - "Ninja warriors Women", za pripadnice lepšeg pola i "Ninja warriors Kids", za mališane, za koje je osmišljen samo jedan nivo.

Takmičenje se sastoji od brojnih prepreka, koje predstavljaju pravi izazov za brojne takmičare, koji dolaze iz čitavog sveta, kako bi oprobali svoje fizičke sposobnosti na visoko zahtevnim preprekama.

Put do vrha Midorijame sastoji se od četiri nivoa, koje takmičari moraju uspešno da pređu, kako bi osvojili nagradu od 2 miliona jena (oko 15 hiljada eura). Za svako takmičenje prijavi se po 100 takmičara, od kojih većina otpadne već na prvom nivou. U prva dva nivoa, takmičari imaju određeno vreme, za koje moraju da pređu zadate prepreke.

Program "Nindža ratnici" traje od 1997. godine i dosad je emitovano 20 takmičarskih sezona. Tokom tog perioda, samo dva takmičara uspeli su da stignu do cilja i postanu nindže. Danas, oni su među najpopularnijim ljudima u Japanu.


 

ENGLISH


The obstacles in the first three stages are occasionally changed and swapped around. Stage four is always a tower that needs to be scaled within the time limit, but the way you must get up it changes every time there is a winner.There are several different versions of Ninja Warrior (SASUKE). The first, and the biggest, is where men and women all compete against each other to win the two million yen, as explained above. The second version is KUNOICHI (known on Ninja Warrior as the "Women of Ninja Warrior") where only women take part, and the third is a special smaller version for children and elderly people.Woman of Ninja Warrior (KUNOICHI):

In WONW, only women take part. So far there has been seven of these competitions.Like the normal Ninja Warrior there are four stages, each harder than the previous. Also, like the regular competition, the contestants are competing to win two million yen if they manage to successfully complete all of the stages. Again, if anyone messes up on any part of a course or doesn't complete it in time they are knocked out of the competition.WONW has been won three times, but each of the three times by the same person.Children and Elderly Specials:

In these versions there is only one stage. The obstacles are pretty much the same for both versions, except for in the elderly version there were steeper inclines and treadmills, and in the children's version the contestant's parent is dropped into water if they fail.
Ilije Garašanina 24
Palilula, Beograd, Srbija
11120
Beograd

Phone: 0638555222

Other Categories:
 Japanske borilačke veštine » Ninjutsu škole borilačkih veštinaNindža Ratnici Srbija

Saradnja

Imate školu
ili pružate usluge vezane
za borilačke veštine
i želeli bi da se reklamirate
na našim stranicama

register button

i postanite deo
našeg tima

Facebook

Popular Listings
 • Aikido Savez Beograda
  Vjekoslava Kovača 11
  Zvezdara, Beograd, Srbija
  11160
  Beograd

  Aikido Savez Beograda nalazi se u ulici Vjekoslava
  (8551 views since 04-08-2013 05:14AM)
 • Kick Box Club Krstaš
  Vojvode Šupljikca 31
  Zvezdara, Beograd, Srbija
  11000
  Beograd

  Kick Box Club Krstaš nalazi se u ulici Vojvode
  (5232 views since 05-08-2013 07:32PM)
 • Tactical Krav Maga
  Ćirila i Metodija 8
  Zvezdara, Beograd, Srbija
  11000
  Beograd

  Tactical Krav Maga Beograd nalazi se u ulici
  (4511 views since 07-08-2013 06:33PM)
 • Bokserski Klub Dorćol
  Tadeuša Košćuška 63
  Dorćol, Stari Grad, Beograd, Srbija
  11158
  Beograd

  Bokserski Klub Dorćol nalazi se u ulici Tadeuša
  (3845 views since 15-01-2014 02:49PM)
 • Wing Chun Kung Fu klub Beograd Dragon
  Bore Vukmirovića 14a
  Palilula, Beograd, Srbija
  11060
  Beograd

  Wing Chun Kung Fu klub Beograd Dragon nalazi se u
  (3843 views since 06-08-2013 08:57PM)

Reklama

Reklama

Login