Google ADS

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

MMA tim Secutor Beograd

MMA tim Secutor Beograd

 • 0 Stars.

 

 

VRSTE TRENINGA

Škola BJJ - Grappling - MMA

 

 

·        Program vežbanja za decu

- Kroz mnoštvo vežbi, gimnastike, rvanja, udaračkih i parternih tehnika (sa i bez udaraca). BJJ&Grappling - MMA progresivno razvija telo, samopouzdanje i borbenost kod adolescenata.

 

10 razloga zašto bi vaše dete treba da trenira borilački sport

U kulturi današnjice koja slavi nasilje u svemu, od muzike do video igara, filmova i televizijskih emisija, ideja da upišete svoje dete u neki klub borilačkih veština može vam se učiniti kao deo ovog istog trenda. Borilačke veštine, kao glavni deo akcionih filmova, predstavljene su kao vrhunac nasilničkog ponašanja. Usled ovoga verovatno ćete biti iznenađeni činjenicom da je trening borilačkih veština zapravo veoma koristan za decu. Kao i mnoge druge stvari koje Holivud propagira u nasilničkom svetlu, ni borilačke veštine nisu brutalni i krvavi sportovi kojima je jedini cilj povređivaje drugih ljudi.

 

 1. Negovanje samodiscipline - Jedna od centralnih načela svih oblika borilačkih veština je apsolutni fokus na samodisciplini. Današnji klinci su navikli da primaju instant informacije, tako da će im ovo biti odlična lekcija o uzdržanosti i disciplini. Shvatiće da nije uvek lako doći do želejnog cilja. Deca će kroz sport najbolje otkrivati suštinu samodiscipline koja će ih postupno voditi ka spoznaji sebe i okolnog sveta.

 2. Jačanje socijalizacije – Deca lakše upoznaju ljude i stiču nove prijatelje kada su u sali za treniranje okruženi drugom decom sa kojom dele zajednički interes. Na igralištu ili u školi deca ne moraju uvek imati mnogo dodirnih tačaka, ali oni koji treniraju borilačke veštine u znatno boljoj su situaciji da upoznaju jedni druge kroz zajedničke treninge. Dete shvata da je partner osoba koja mu pomaže u treniranju i napredovanju, a ne neko na koga treba da gleda kao na neprijatelja. Sve ovo znatno podstiče drugarstvo među decom.

 

3. Podsticanje fizičke aktivnosti – Deca sve više slobodnog vremena provode sedeći uz kompjuter ograničeni jednoličnim idejama koje degradiraju psihofizički razvoj mladog čoveka. Dete koje počne sa fizički zahtevnim treninzima borilačkih sportova osetiće pozitivnu energiju pokreta i tako će biti motivisano za što više kretanja. Što više napreduje u fizičkom i tehničkom aspektu borilačkog sporta to će vaše dete sve više ceniti sopstveno telo i zdravlje. U ovom vremenu u kome vladaju droga i ostali mnogobrojni poroci, borilački sportovi će ponuditi mladom čoveku način za zdrav i smisaoni život i tako ga odvratiti od stranputica i lošeg uticaja ulice.

ZA VIŠE KLIKNITE OVDE

 

·        Program vežbanja za odrasle

 - U okviru programa BJJ&Grappling, uvežbavaju se tehnike i borbe u kimoni (GI) i bez kimona (NO-GI. Učenje  tehnika bacanja (rvanje i Judo) i rad u parteru (pozicije fiksiranja protivnika, poluge i tehnike davljenja).

 - U okviru MMA programa uče se i uvežbavaju tehnike ručnih i nožnih udaraca, bacanja i rad u parteru (pozicije fiksiranja protivnika, udarci, poluge i tehnike davljenja).

Moguć je i rekreativni nivo vežbanja, što isključivo zavisi od samog vežbača. Program posebno prilagođen osobama slabijih fizičkih predispozicija, ženama i rekreativcima.

 

 

BJJ - Grappling - MMA borci

 Kondiciono-tehničko-taktička priprema boraca, za amateske i profesionalne mečeve. Izlazak na takmičenja, na domaćoj i internacionalnoj sceni.

 

MMA Borci - MMA Fighters

 

 

BJJ borci - BJJ Fighters

 

 

 

Individualni treninzi 

U vrhunskom sprtu odavno se prešlo na koncepciju »individualne pripreme« sportista.

Svaki čovek je specifična jedinka i kao takav zahteva individualni pristup načinu treniranja i fizičke pripreme. Izrada programa kao i sprovodjenje individualno trenažnog procesa sportista i rekreativaca održava se u savremeno opremljenom SC »SECUTOR« , ulicaBraće Jerković 137a, Beograd.

 

PRATITE NAS
157 Bulevar Arsenija Čarnojevića
Novi Beograd, Beograd, Srbija
11070
Beograd

Phone: 063314552

Other Categories:
 Moderni borilački sportovi » MMA škole borilačkih veštinaMMA tim Secutor Beograd

Saradnja

Imate školu
ili pružate usluge vezane
za borilačke veštine
i želeli bi da se reklamirate
na našim stranicama

register button

i postanite deo
našeg tima

Facebook

Popular Listings
 • Aikido Savez Beograda
  Vjekoslava Kovača 11
  Zvezdara, Beograd, Srbija
  11160
  Beograd

  Aikido Savez Beograda nalazi se u ulici Vjekoslava
  (8551 views since 04-08-2013 05:14AM)
 • Kick Box Club Krstaš
  Vojvode Šupljikca 31
  Zvezdara, Beograd, Srbija
  11000
  Beograd

  Kick Box Club Krstaš nalazi se u ulici Vojvode
  (5232 views since 05-08-2013 07:32PM)
 • Tactical Krav Maga
  Ćirila i Metodija 8
  Zvezdara, Beograd, Srbija
  11000
  Beograd

  Tactical Krav Maga Beograd nalazi se u ulici
  (4511 views since 07-08-2013 06:33PM)
 • Bokserski Klub Dorćol
  Tadeuša Košćuška 63
  Dorćol, Stari Grad, Beograd, Srbija
  11158
  Beograd

  Bokserski Klub Dorćol nalazi se u ulici Tadeuša
  (3844 views since 15-01-2014 02:49PM)
 • Wing Chun Kung Fu klub Beograd Dragon
  Bore Vukmirovića 14a
  Palilula, Beograd, Srbija
  11060
  Beograd

  Wing Chun Kung Fu klub Beograd Dragon nalazi se u
  (3843 views since 06-08-2013 08:57PM)

Reklama

Reklama

Login